AKTUELNO

Boban Rajović muzičku karijeru je počeo pre 25 godina, a na prvom albumu imao je hitove "Piroman" i "Aerodrom".

Upravo ova druga pesma pratila ga je kroz ceo život, kako i sam često ističe. U međuvremenu, negde na polovini karijere snimio je hit pesmu "Padobran" s kojom se 2015. takmičio na Pinkovom festivalu, a sad je na red došao i "Avion".

Pevač je ovih dana objavio singl koji je njegove fanove podsetio na pesme s početke njegove karijere, a i sam pevač primetio je ovu zanimljivost.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Pre 25 godina počeo sam svoju karijeru pesmom ‘Aerodrom’ koja je zaista ostavila traga i bila nešto sasvim drugačije od svega što je tada bilo. U međuvremenu sam obišao mnoge aerodrome po svetu, poleteo i sleteo ko zna koliko hiljada puta. Mislim da taj aerodrom, koji je tada otpevan zaslužuje i jedan avion. Ako ga nisam uspeo kupiti onda sam ga evo uspio staviti u pesmu. Spremite se jer uzlećemo pa gde stignemo - našalio se Boban na Instagramu.

Pored ove pesme, on je svoje fanove obradovao i baladom "Po staroj cijeni", a narednih dana izlaze i pesme "Gadura" i "Ko na kraju dođe" koje će biti na albumu objavljene u maju mesecu.

Autor: Pink.rs