AKTUELNO

Nakon što je nedavno po drugi put postao otac, nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“, folk pevač Amar Gile Jašarspahić, otkrio je da čeka treće dete.

Vest da je njegova lepša polovina Minela ponovo u drugom stanju pevača je dočekala tokom boravka u Grand produkciji.

Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najlepša vest koju čovek može da čuje - istakao je pevač.

Foto: Informer /Aleksandar Jovanović

Ipak, svi se pitaju ko je lepotica koja je osvojila Giletovo srce, ali i zbog čega je pevač još uvek nije oženio. Pevač je planirao svadbeno veselje za ovu godinu, ali s obzirom da je Minela ponovo u blagoslovenom stanju, čini se da će sudbonosno „da“ ipak izgovoriti naredne godine.

Foto: Instagram.com

Želim da mi Sofra svira na svadbi, bez njega neću da se ženim. Voleo bih da mi peva Saša Matić! Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak – rekao je pevač.

Podsetimo, 25. marta prošle godine Minela i Amar Gile dobili su sina kome su ponosni roditelji dali ime Zlatan. Inače, nedavno se šuškalo da su Gile i Minela pre pevačevog braka bili u vezi, a već više od dve godine uživaju u ljubavi koju će uskoro krunisati dolazak još jednog deteta.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs