AKTUELNO

Pevač Amar Gile Jašarspahić i njegova partnerka Mirela prošle godine dobili su sina, a sada je otkrio da čekaju drugo dete.

Srećne vesti je pevač tek saznao, pa ni sam nije znao šta ga je snašlo.

- Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno, malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najlepša vest koju čovek može da čuje - kaže Gile, koji priznaje da bi posle dva sina, voleo da dobije devojčicu:

- Evo, sad očekujemo novu ili novog člana porodice. Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Verujte, ovo je najlepša vest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Amar je otkrio i kako se njegova izabranica i on snalaze sa sinom koji je tek napunio godinu dana.

- Sa Zlatanom još deveramo što se kaže, budi nas ujutru, kao i svako dete. Sad dolazi novo tako da mislim da neću imati vremena, još najmanje tri godine, za spavanje. Ipak, deca su deca! Imamo pomoć i Mireline i moje majke, žene se baš trude. Kad god Mirela i ja treba negde da odemo nasamo one su tu da čuvaju decu. Ovih putem bih pozdravio i poljubio nane, hvala im što su uvek na našoj strani - rekao je pevač i dodao:

- Dolazak trećeg deteta je za mene vrh života, samo da smo zdravi i neka ide sve po planu. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali ime Sara mi se baš sviđa, to sam odavno hteo, ali ne znam da li ću ja i sada birati pošto sam birao već dva puta, za Darisa i Zlatana. Mislim da ću ipak ovog puta prepustiti supruzi da bira - rekao je Gile.

Autor: Pink.rs