AKTUELNO

Vesna de Vinča svojevremeno je u emisiji "Magazin in" Sanje Marinković javno obelodanila svoj stav na temu idealnih muškaraca, o čemu se još uvek polemiše na drušvenim mrežama.

Naime, ona je prednost dala razvedenim muškarcima u odnosu na neženje.

Sigurna sam da su najbolji ''second hand'' muškarci. To znači da su iza sebe imali bar jedan brak i da imaju decu. Sve živo su isprobali i ne moraju da vežbaju na meni - rekla je Vesna pa dodala:

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Muškarci koji se nikada nisu ženili mogu biti jako problematični, umeju da udave i da upropaste odnos. Oni teže savršenstvu i to sve može da ode u lošem smeru, zato smatra da su ''second hand'' muškarci najbolji - rekla je de Vinča.

Inače, Vesna de Vinča priznala je nedavno da ima penziju od 300 evra, ali i biznis plan koji treba u budućnosti da razvije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Rešavala sam porodične, ostavinske rasprave. Imam čak i varijantu da se bavim investiranjem. Na tom prostoru gde je kuća moje majke u Budvi, praviće se zgrada. Imaću nekoliko stanova, koje ću izdavati. Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je biznis plan u budućnosti. Mi u familiji već 28 godina jurimo nulu i naša nula je velika. Dok platimo sve troškove, putovanja, približavamo se uvek nuli. Nekad brže, nekad sporije. To je u stvari život. Život je bogatstvo, naporan je, ali divno ga je živeti - poručila je Vesna za Blic.

Autor: pink.rs