AKTUELNO

Novinarka, spisateljica i vlasnica kompanije „Miss You“ Vesna de Vinča ne živi kao prosečna penzionerka. Poznata plavuša stan na Vračaru zamenila je brodom sa kojeg se pruža nestvaran pogled i koji je nazvala „De Vinča boat“.

Ona je medije otvorila vrata svog doma na vodi i tom prilikom je ispričala zanimljive planove vezane za budućnost. Tom prilikom Vesna je govorila o svojoj majci koja je preminula pre dve godine.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moja mama je i dalje centar mog sveta. Imam stalni osećaj praznine. Razgovaramo u nekoj drugoj dimenziji – kazala je ona.

- Sa mamom sam živela u našem porodičnom stanu sa prelepim pogledom na Hram. Sada sam se opet preselila na brod. Tu lečim dušu.

- Ljuljanje broda je kao uspavanka majke planete. Svako vreme je ovde čudesno. Ujutru hranim labudove i galebove. Za sada nema buke, ali preko leta bogami ima, ali pregura se – rekla je ona, a potom otkrila kako provodi penzionerske dane.

Foto: Instagram.com/@vesnadevinca

- Vozim minimum po 20 km rano ujutru, a kad imam vremena vikendom častim se i po 50 km. Svakog jutra vežbam po programu dr Feelgooda, održavam svoju kondiciju - ispričala je Vesna, što se da primetiti i po njenom izgledu.

Autor: pink.rs