AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša izašli su u dvorište kako bi posle celokupnog haosa, porazgovarali.

Šta želiš od mene, šta ja tebi predstavljam - pitao je Ša.
Od tebe neću ništa, ne tražim ništa, ti si meni znaš šta si, neću da pričam - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta hoćeš ti od ovog čoveka, pitam te kao čovek - pitao je reper.
Ne želim da se predstavlja, on sada navodi da smo ispali bezdušni, ja neću da mu odgovaram, da ga ne provlačim, a on će da priča. Neću da dozvolim to, jer je ispao neispravan devet meseci - rekla je Miona.
Okej, u redu, moja greška je što sam ja skakao, da ne bi ti ispala najgora, ali si trebala da mi kažeš: "Pusti ti, nemoj više ništa da pričaš" - rekao je Ša.
Koliko puta sam ti rekla to?! Rekla sam ti sto puta, u startu je fino pričao i on - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, to si rekla, sada više nema šta da se priča i ponovila si to, pričaš iz vašeg života, okej, to je vaše. Niko ti niša ne suflira, ja te danas pitam, kažem Mići i Matoroj: "Miona neće sa njim da priča", a onda te pitam... - rekao je Ša.
Ja nemam želju da pričam sa njim...Da raspravimo lepo šta imamo, ako on meni priča da ja sve lažem, da je on povređen i ucveljen, ne nije, očigledno - rekla je Miona.
Dobro, evo slušaj me. Ja tebe puštam, ako ti se obrati, obrati mu se. Meni je muka, ja ne mogu više da izdržim, ako ti se obrati i ako uđete u raspravu i da pričate neke blage i lepuškaste stvari, ja ti odmah kažem, nemoj, ja nisam neko ko će da čeka na ljubav i na tebe. Ja nisam mentolčina da prelazim preko tih stvari, crći ću, ne bih ti se vratio. Budeš li: "Cici, mici" i to, ti si sa mnom završila za sva vremena, nikada ne bih prešao preko toga. Ja sam se razveo, nisam išao da raspravljam - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene nije, dok nije došao i dok nije bio fin, mene nije bole ku**c kao da me grize savest, ali kako je počeo ovako da se ponaša, apsolutno me zabole, nemam više grižu savesti, jer ovo ide polako u bezobrazluk i pokušava da preokrene da ovo što je radio on, da ja pokušavam da operem sebe i tebe, da smo mi bezdušni zbog onoga što smo uradili - rekla je Miona.
Nikada te više neću pitati, obećavam ti, je l' ti mene voliš i je l' hoćeš sa mnom da gradiš budućnost - pitao je Ša.
Da, ali kada vidim tvoje ponašanje, ti me udaljavaš...Nije sve tako kao što priča, on je kao prevaren, ja sam sada ispala bezdušna prema njemu, sprda se, smeje se - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebi ne branim drugarice, imaš Aneli, imaš Mariju, imaš Žanu, imaš bilo koga - rekao je Ša.
Ja kada pokušavam da donekle budem fer i korektna, opet sam bezdušna - rekla je Jovanovićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.