AKTUELNO

Nije se libila da iskaže svoj stav!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'', gošća voditelja Jovana Ilića bila je bivša učesnica ''Zadruge'', koja je prokomentarisala najaktuelnija zbivanja u Eliti.

Anja je prokomentarisala odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, a potom se osvrnula i na ulazak njenog bivšeg momka, Stanislava Krofaka, koji je izazvao pometnju svojim dolaskom.

Foto: RED TV Printscreen

Da li misliš da neko može da se suzrži, kada mu je stalo, samo jer su okruženi kamerama?

Ja nisam želela da ima odnose kada sam bila u rijalitiju, a bila sam u vezi, ali ipak kada je reč o tome da poljubim i zagrlim momka, nisam razmišljala da se suzdrim. Mislim da će Ša pući.

Foto: RED TV Printscreen

Miona je rekla, što je i činjenica da je Stanislav imućan, ulagao je u svoj biznis i stekao nešto. Zvog čega, ako je on imao inicijativu da joj pripomogne oko karijere ona nije to izabrala, te se odlučila da uđe u rijaliti?

Ona se preračunala, matematika joj je loša, a sada se kaje. Tada joj je karijera bila u glavI. Ona je tada mislila da će sve teći po planu, ali se to ipak nije desilo.

Da li mislišm da Stanislav gaji emocije prema Mioni? Kakve su šanse da se pomire?

Možda o bude želeo da se osveti kako bi Ša patio, ali da ima neke emocije prema Mioni. Maja najbolje izgleda od svih devojaka u rijalitiju, ona mu je zapala za oko. Ne mislim da ima nameru da se pomiri sa Mionom.

Foto: RED TV Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.