AKTUELNO

Nije se libila da iskaže svoj stav!

U toku emisije ''Narod pita'', Miljana Kučić, Teodora Delić i Nemanja Gačić prokomentarisali su Milenu Kačavendu.

Foto: TV Pink Printscreen

- U kakvom si odnosu sa Milenom? - upitala je voditeljka.

- Mi smo u najboljem odnosu. Kad me niko ne dira, ja sam dobra sa tom osobom, ali sada smo u dobrom odnosu - kazala je Teodora.

- Vidim da je baš u žalosti, bira venčanicu. Takva osoba nije vredna mog komentara. Ona je strašna, morbidna je. Za nju važi parola:''pljuni, pa poliži''. Sa svima je spustila loptu nakon rijalitija. Sve mi je to sumanuto za komentarisanje - istakla je Miljana.

- Čuo sam se sa Milenom, ali kratko. Iskreno, ako se stvarno verila, mislim da je to njen bivši suprug, niko drugi - istakao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobro veče, Teodora, mislim da ti ne priliči Bebica. Kada je reč o fizičkom izgledu, niste isti rang. Ti radi kako želiš, ja više ne mislim da se mešam. Što se tiče Gačića, ne treba praviti famu oko toga šta je bilo između Teodore i njega. Ona je sad sa Bebicom ne treba sad da se vraćaš na to i ističeš šta je bilo među vama - kazala je gledateljka.

- Neka sad uživa u trenutku svoje slave. Što se mene tiče, ja se vraćam kući posle emisije kod svog dečka, ne zanima me šta misli Gačić - istakla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.