AKTUELNO

Postao brutalno dobar frajer!

Fotografija Viktora Živojinovića privukla je veliku pažnju javnosti. Naime, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, koji je smršao više od 70 kilograma, ne krije da se u svojoj koži odlično oseća.

Fotografija Viktora Živojinovića u odeći čak nekoliko konfekcijskih brojeva manjoj, vitkog stasa, izazvala je lavinu komentara na mrežama, a na račun Breninog naslednika stiglo je more komplimenata.

Viktor je imao čak 163 kilograma, a već mesecima posvećeno radi na gubitku telesne težine. Kako je javnosti nedavno otkrio, izgubio je više od 60 kilograma i odlično se oseća.

Foto: Instagram.com/viktorernest

On se kvalitetno hrani i trenira. Alkohol pije povremeno, uglavnom kada su neke važne prilike, ali trudi se da bude umeren u svemu. Pre nekoliko godina bilo je malo teže jer je bio mlad i nestabilan, ali sada je zreo momak i svestan je svojih prioriteta - otkrio je izvor blizak Viktoru.
Kao bucko bio je simpatičan svima, ali sada je postao ozbiljan frajer. Razlika se može uočiti na njegovim fotografijama na Instagramu, a uživo pogotovo - rekao je i otkrio tajnu njegove vitke linije:

Foto: Instagram.com

Sva tri obroka sastoje se od mesa i salate. Izbacio je alkohol, sokove, slatkiše i testeninu. Otkako je smršao, popravila mu se krvna slika.

Autor: Pink.rs