AKTUELNO

Živojinović se bacio na rigoroznu dijetu i za samo dva meseca smršao čak 25 kilograma, ali nije se zaustavio

Viktor Živojinović, sin folk zvezde Lepe Brene, uz pomoć mukotrpnog rada na svom telu, danas izgleda nikad bolje. Uz pomoć pravilne ishrane i napornih treninga kojih se godina striktno držao, uspeo je da smrša neverovatnih 70 kilograma!

Živojinović se bacio na rigoroznu dijetu i za samo dva meseca smršao čak 25 kilograma. Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića sam sebi je prepisao režim ishrane, pa je sa 115 spao na 90 kilograma, ali nije tu stao.

Foto: Instagram.com

Viktor je i ranije pokušavao da smrša, koristio je razne preparate, ali mu ništa nije pomagalo.

- Po preporuci Saše Popovića, držao je hrono dijetu. Tada je skinuo kilograme, ali su se oni vratili čim je prekinuo s takvom ishranom. Kada je shvatio da postaje sve deblji i deblji uradio je test na intoleranciju i na osnovu toga je osmislio režim ishrane - otkrio je naš izvor i dodao da je Viktor prvih dana imao krize, ali da se sada navikao. Sva tri obroka sastoje se od mesa i salate. Izbacio je alkohol, sokove, slatkiše i testeninu. Otkako je smršao, popravila mu se krvna slika - govorio je izvor.

- Dosta sam smršao, ali se ne zaustavljam. Idem do kraja, još 20 kilograma i biću zadovoljan. Neću vam reći šta jedem, otkriću vam kad kilažu dovedem do savršenstva - izjavio je Viktor.

Foto: Instagram.com

Brena je jednom prilikom govorila da je Viktor imao dosta problema s kilažom, a on je sada i to rešio:

- Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga! Bilo mi je toliko teško da sam plakala.Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes - rekla je jednom prilikom Brena.

Autor: pink.rs