AKTUELNO

Mnoge žene su ludele za njim, bio je član poznate grupe "Ruž"

Naša poznata pevačica Dragana Mirković godinama je bila u skladnom braku sa suprogom Tonijem Bjelićem, pa je mnoge iznenadila vest o tome da se njih dvoje razvode.

Nakon mnogo godina par je odlučio da svako krene svojim putem, isplivali su problemi, pa se Dragana našla u žiži interesovanja domaćih i regionalnih medija.

Foto: TV Pink Printscreen; Privatna arhiva

Mnogo se pisalo o njenoj porodici, deci, sestri, ali i prošlim ljubavima, o kojima je ona, retko kada pričala u medijima. Ipak, ima onih činjenica koje su dobro poznate javnosti, a tiču se Draganinih mladalačkih dana.

Kao veoma mlada, Dragana je upoznala jednog veoma zgodnog mladića, Zorana Tomaševića Tomu bubnjara benda "Ruž", koji je bio jedan od najpopularnijih u to vreme. Ubrzo su se među njima javile simpatije i oni su uplovili u vezu.

Iako im drugi nisu predviđali svetlu budućnost, njih dvoje su ipak ostali zajedno nekoliko meseci, a onda su se razišli. Dragana se pojavila i u jednom spotu koji su oni objavili davne 1990. godine.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas — pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje „nove drugare“.

Njihova veza nije potrajala, a Dragana je kasnije našla novog partnera, kao i Zoran, koji je promenio i zanimanje, oženio se, putovao, postao otac dvoje dece i veoma uspešan poslovni čovek.

Autor: pink.rs