AKTUELNO

Ono što sledi je uputstvo za muškarce u ne toliko poznate erogene zone kod žena. Mnoge od njih su zanemarene, a mogu da izazovu daleko bolji i jači efekat u toku odnosa.

Obrve, čelo i obrazi

Lice ima veoma veliki erotski potencijal. Obrazi su veoma osetljivi. Ukoliko vaš partner zatvori oči dok mu usnama i jezikom prelazite preko obraza videćete koliko je on uzbuđen.

Stomak

U zavisnosti od toga koliko je žena opuštena, stomak može da bude veoma osetljiv. Kao i čelo i vrat i ovo mesto je veoma osetljivo.

Vrat i ključna kost

Vrat je podcenjen, a uz to je i super uzbudljivo. Bilo da ste raspoloženi za nežne dodire ili grubo ujedanje nemojet preskakati ovu erogenu zonu.

Foto: Pixabay.com

Zglobovi i kolena

Gde god da ste osetljivi tu je moguće vaša erogena zona. Zglobovi i koža iza kolena su veoma osetljivi, a često ni ne predpostavljamo da je to moguća erogena zona.

Uši

Stimulisanje ušnih školjki je jako uzbudljivo.

Iako vam možda zvuči čudno i uvrnuto, ali pružanjem malog zadovoljstva ušima tokom predigre je veoma uzbudljivo. Ušne resice sadrže mnogo krvnih sudova zbog čega je ovo mesto veoma osetljivo.

Unutrašnjost butina

Mnogo žena voli da ih muškarac dodiruje po butinama. Poljupci i dodiri uzbudiće je pre nego pređete sa njenih butina na klitoris i vulvu.

Stopala

Nekim ljudima su stopala veoma zanimljiva i vole da ih dodiruju ili da neko dodiruje njihova stopala. Odličan su način da počnete sa predigrom i podignete atmosferu na viši nivo.

Leđa

Bilo da se fokusirate na donja ili gornja leđa, svako mesto može da bude erogena zona i da deluje uzbuđujuće na ženu. Pogotovo gornji deo leđa u kome se gomila sav stres osetljiv je na dodir.

Sredina grudnog koša

Spustite se niz njen vrat i zaobiđite bradavice jer ono što trebate da stimulišete je sredina njenog grudnog koša. Zadirkujte je kako bi sa nestrpljenjem dočekala momenat kada ćete preći na njene grudi.

Autor: Z.L.