AKTUELNO

Niko nije očekivao da će razgovor između ovo dvoje strastvenih takmičara biti veoma emotivan.

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson našli su se u pabu, a izgledalo je kao da će potpuno opušteno razgovarati o svemu što se u Beloj kući dešavalo u proteklih nekoliko dana.

Međutim, Mina je i te kako odlučila da se u potpunosti otvori prema Đeksonu, kada su se strasti smirile i kada je shvatila šta se sve dogodilo onog momenta kad je napustila Belu kuću. Naime, ukućanka se na trenutak zamislila šta bi moglo da se desi ako Đeksonu ponovo zapadne za oko neka druga devojka u Zadruzi.

Ti si uvek imao tripove! Zato što ti nisu odgovarale, a šta, sa mnom ti je kao dobro? Zašto ti baš ja odgovaram? Mene je danas kičma baš bolela i probudila sam se kasno, ali te nisam kulirala - počela je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Navučen sam na tebe. Ne dr*am se na tebe, ni za šta te ne napadam, niti sam ti išta rekao. Hoćeš da ti kažem šta mi je ili da ćutim? Stvarno te gotivim, raskini, ali i dalje ću te gotiviti - ubeđivao ju je Đekson.

Niko nije očekivao da će se Đekson na ovaj način ophoditi prema bilo kojoj zadrugarki, s obzirom na to da ni sa jednom drugom nije imao ništa emotivno osim strasti na koje je bio prisiljen zbog toga što je već mesecima u zatvorenom prostoru.

Ti si podmukao i svašta ti pje adalo na pamet, takav si ti, a ne ja. Neću da pričam o prošlosti, ja sam ti rekla. Stavila sam tačku na to da se vraćam na to šta si radio, s kim si radio, da li si se za*ebavao sa mnom ili nisi. Kad god se vratim na to osećam se loše - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je sad stvarno stalo do tebe. Šta te briga šta je uopšte bilo? Šta ako sam se ja opet zaljubio u tebe? I šta, sad te kao nešto smara? Plašiš se nečega? - bio je uplašen Đekson.
Plašim se da će se nešto desiti što ne treba. To nije trip, to ja osećam. Ti misliš da sam ja tripovala, ja tebe volim. Stalo mi je - priznala je Mina.

Mina je bila iskrena, a da li je ovo strah ili ona zaista nešto predoseća, preostaje nam da sačekamo i vidimo šta će se još spektakularno dogoditi u najpopularnijem rijaliti programu u regionu i šire.

K.R.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'