AKTUELNO

Niko nije očekivao da će biti ovako otvoren za razgovor!

Drugoplasirani učesnik "Zadruge 2" Marko Miljković bio je gost u emisiji "Kontravizija", a voditelj Lav Pajkić porazgovarao je sa njim o svim aktuelnim temama koje i dalje izazivaju veliku pažnju u javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogi učesnici bili su meta negativnih komentara na društvenim mrežama, a s obzirom na to da ni Marka nisu zaobišli, on ne može da potvrdi ko su ti protivnici koji mu šalju poruke neprikladnog sadržaja.

Naravno da svako od nas ima nekog ko te napada ili te ne voli. Ne znam da li je to Slobin, Kijin ili Lunin fan. Dešava se da mi puste neki komentar, ali me pljunu. To je opet normalno, ja sam sve to i očekivao. Nisam još ušao duboko u tu priču - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Miljković se prisetio i susreta sa Slobom Radanovićem i njegovom devojkom u bioskopu, pa je do detalja otkrio kako je to izgledalo.

Luna i ja smo se danima dogovarali da idemo u bioskop i u jednom trenutku je krenuo Sloba da silazi i prepoznao sam mu hod pozadi. Baš smo se zbunili, pitali smo se otkud on. Bilo je 15 ljudi u sali, a između ostalog, Sloba sa devojkom. On se vratio pre početka filma, a otišao je sa devojkom pre kraja - rekao je Marko.

Detaljno o ovom intervjuu sa Lavom, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Marko Miljković

'