AKTUELNO

Vanja Ignjatović, bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, zaprepašćena je njegovom pričom o njihovom braku, koju je danas popodne u "Eliti" podelio s cimerima iz Bele kuće, kao i milionskim auditorijumom Pinka.

Ša, koji se pre nekoliko nedelja zvanično razveo od Vanje, demantovao je njene navode da su se nakon izlaska iz sudnice izgrlili i poljubili, doveo je u sumnju njen spontani pobačaj, govorio da je neradnica, a doveo je u pitanje i njeno majčinstvo, budući da ona ima sina iz prethodne zajednice.

Tim povodom kontaktirali smo Vanju, koja je zgrožena svim Nenadovim navodima. Međutim, najviše su je pogodile njegove spekulacije vezane za trudnoću i spontani pobačaj.

Šta da vam kažem kad samo laže?! Bolesnik, on je kriv što sam izgubila dete, to tvrdim, bre! A druga stvar, on je neradnik, a isto tako meni nije dao da radim. Živeo je od para sa TikToka - bilo je sve što je u ovom trenutku želela da nam otkrije Vanja, budući da je najavila skorašnje finalno raskrinkavanje svog, sada već, bivšeg supruga.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.