AKTUELNO

Ivana, bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, aktuelnog učesnika rijalitija "Elita", danas je glavna tema društvenih mreža, budući da je jednom fotografijom pokrenula lavinu komentara i spekulacija!

Ona je posle razvoda od repera nastavila svoj život, o kom nije često govorila u javnosti, a sada, zbog fotografije na kojoj pozira držeći se za stomak, mnogi sumnjaju da je trudna.

Kako bismo stali na put nagađanjima, kontaktirali smo Ivanu, bivšu reperovu suprugu, koja je bila vidno iznenađena kada smo je upitali da li je istina, kao što se priča, da je u blagoslovenom stanju. Kratko je demantovala ove navode:

Ne, nije tačno. Nisam trudna - bilo je sve što nam je Ivana rekla.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Ivana i Ša stavili su tačku na njihov brak posle četvrte sezone "Zadruge", u kojoj ju je reper prevario sa Tarom Simov. Ivanu su novinari sreli nedavno, na promociji albuma njene prijateljice Višnje Petrović, gde su je upitali o bivšem suprugu.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

- Prošle su tri godine od kako sam razvedena od njega, to je neki moj prošli život i volela bih da pričam o neki lepšim stvarima. Ojačala sam posle svega. Možda je trebalo da slušam komentare sa stane i obraćam pažnju na savete ljudi koji su više prošli od nas - ispričala je ona nedavno i dodala:

- Srećna sam i zadovoljna sam, nemam nikoga jako drugo i nisam zaljubljena. Nema ni mnogo kandidata.

Autor: pink.rs