AKTUELNO

Regionalna javnost danima bruji o razvodu muzičke zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, čiji je brak "pukao" posle 24 godine.

Pevačica je u svom saopštenju za medije otkrila da Toni i ona već tri godine ne žive zajedno, a sada su novinari na jednom događaju upitali njenu koleginicu Lepu Brenu za komentar. Nije krila da je bila iznenađena kada je čula.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-stock

Zaista ne bih volela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas... Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dve smo počele da radimo sa istim čovekom, koji je pravio velike zvezde i pravio jedan ozbiljan pevački tim. Hoću da kažem da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo... Mogu da zamislim kako se ona oseća - počela je Brena, a potom dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Volela bih da kažem jednu stvar... Da, kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi - nastavila je folk zvezda.

- Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno. Volela bih da joj kao čovek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugde i da sam u svakom trenu na njenoj strani! - zaključila je Brena.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs