AKTUELNO

U poslednje vreme, tj. od početka godine, svedoci smo dva razvoda braka koji su totalno šokirali javnost, a reč je o razvodu braka pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, kao i muzičke zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića.

Kako su njihovi brakovi trajali i po nekoliko decenija, može se reći da brakovi na javnoj sceni i ne opstaju toliko dugo, ali postoje i oni, koji dokazuju totalno suprotno - višedecenijski brakovi u kojima, koliko je javnost upoznata, vlada mir, sloga i ljubav! Naime, ekipa portala Pink.rs izdvojila je brakove koji su i uprkos mnogobrojnim burama, životnim okolnostima, pritisku javnosti, opstali i uživaju u svojoj ljubavi.

Apsolutni rekorderi su pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš. Njih dvoje u braku su 39 godina, a uzeli 1985. godine i imaju dvoje dece.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Odmah za njima idu i pevači Aca Ilić i Bilja Jevtić, koji su u braku 35 godina, tj. uzeli su se 1989. godine i imaju sina.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović u braku su 32 godine, u kom imaju dva sina, Stefana i Viktora.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Oni o kojima se veoma često piše u medijima, jesu zapravo Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa, za koje malo ko zna da su u braku čak 27 godina.

Foto: Unsplash.com, E-Stock/Časlav Vukojičić

Kreativni direktor Grand produkcije i estradni mag, Saša Popović u braku je sa pevačicom Suzanom Jovanović nešto više od 26 godina.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevači Nikola i Saša Kapor 2013. godine tajno su se uzeli, a njihovom braku koji traje već 11 godina, mnogi pričaju da je jedan od idealnijih na našoj javnoj sceni.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

U anketi ispod možete glasati za vaš omiljeni estradni bračni par:

Autor: N. Ž.