AKTUELNO

Bojana Lazić, voditeljka emisije "Premijera - Vikend specijal" na Pinku, iza sebe ima brak s glumcem i voditeljem Žarkom Lazićem, sa kojim ima sina. U odličnom su odnosu, međutim krah njihovog braka bio je, po svemu sudeći, prožet problemima i brojnim sumnjama.

Bojana je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, koji joj je preneo pitanja gledalaca sa Instagrama, a jedno se ticalo i njenog braka. Naime, gledaoce je zanimalo da li ju je Žarko varao, na šta je Bojana priznala:

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno! Šalim se... Ognjen nas je čak i upoznao. Da li me je varao? Da sam ga uhvatila, ne, ali mislim da da. Ja ne verujem ništa muškarcima - iskrena je bila lepa voditeljka.

Podsetimo, njih dvoje su bili u braku sedam godina, a centar sveta im je sin Mateja. Upravo je on glavni razlog zbog kojeg neguju iskren, kvalitetan odnos, o čemu svedoči i Žarkovo uključenje u Bojaninu emisiju, kada ju je ishvalio uživo u programu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona je moja bivša žena, ona je prelepa, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mere, pravimo kompromise. Nije mnogo trošila kada je bila sa mnom - ispričao je Žarko nedavno, čime je postideo svoju bivšu.

Lazićka je, takođe, nedavno za Republiku otkrila koliko joj je razvod teško pao.

- Meni je više bio bolan taj proces, da ja to rešim upravo zbog toga što sam dete razvedenih roditelja i kao da sam htela tu porodicu po svaku cenu, a kada sam odlučila, onda mi je posle bilo sve lako. Samo mi je teško bilo da prelomim, da odlučim, a i da sama krenem. Ne mogu da kažem da nije bilo strašno. Ipak to gledam kao neku vrstu traume - rekla je ona.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Autor: pink.rs