AKTUELNO

U Premijeru - Vikend specijal se uključio voditelj Nemanja Vujičić koji je razgovarao sa Žarkom Lazićem.

Na samom startu razgovora, Žarko je pozdravio njegovu bivšu suprugu voditeljku Bojanu Lazić, pa su se njih dvojica osvrnuli na nove projekte Pink Televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prvo najavljujemo "Kuću od srca" on kreća u oktorbu na Pinku, već smo uradili kuću porodici Mitrović, a njima je kuću kupio vlasnik Pink Media Grupe, Željko Mitrović. Ove godine će biti 30 epizoda, porodične priče, emocija i osmeha na dečijim licima - rekao je Žarko pa je otkrio detalje o kvizu Otpis:

- To je kviz u kojem mi otpisujemo kredite pobedniku, ali to nije klasičan kviz, već veoma neobičan. Kvizomani se bore za takmičare - govorio je Žarko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je potom upitao Žarka da li mogu u kvizu da utiču Bojana Lazić i on:

- Evo ja ću da otpišem Bojani dug, ako ima kredit - rekao je Žarko pa je otkrio da  bi on Bojani na sledećoj svadbi bio i kum i doneo bi joj najveći poklon.

- Ona je majka mog deteta, ja ne mogu nju da ne volim, a ona je uvek tu - rekao je Žarko i pokazao na srce.

Foto: TV Pink Printscreen

Žarko je otkrio da se Bojana bolje slaže sa njegovom sadašnjem devojkom pa joj je postavio pitanje:

- Da li će da napravi njen televizijski format koji će biti njen pečat, ja bih voleo da se to desi - upitao je Žarko.

- Ja mislim da Žarko meni treba da čestita jer sam više nego što je mogao da zamsili uradila za naše dete i mene, a da mu ništa nismo tražili, tako da treba da kaže bravo - rekla je Bojana, što je Nemanja preneo Žarku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja joj čestitam naravno, ali bih ja to voleo. Naš sin je ozbiljan momak, vaspitan je i kulturan, ja ga učim da bude na pravom putu. Bojana je super majka, i ona mu sve pruža. Ja bih volelo da je to sa Bojanom uspelo, ali nije - rekao je Žarko.

Autor: N.B.