AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Posle pauze za reklame, voditelj Darko Tanasijević nastavio je razgovor sa Stanislavom Krofakom o njegovom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša i Mionom Jovanović.

Afera "šminka", o njoj se mnogo priča, kako komentarišeš to što je Miona pred Ša rekla da razmišlja da uzme, a kada je videla njegovu reakciju, rekla je da se šali - pitao je Darko.
Ja sam rekao da je tu, Lepi Mića je to odneo. Ne znam ni gde je, ni šta je, ne znam stvarno. Da, sigurno su htele da mu zamažu oči. Valjda je trebalo da uzme, došlo je puno karmina, da ima, da se može ljubiti sa Ša. Ona je rekla da bi uzela šminku, da je on ćutao, ona bi uzela - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je pozdravila tu podršku koja je poslala tu tortu, zahvalila se na poklonima, a kada je on rekao: "Nadam se da si ironična", ona je rekla: "Zapitaj se" - pitao je Darko.
Jao, ona i menjanje priča. Ja nju znam, ja sam zato i rekao da ja nju ne poznajem, ona se tako ponaša zbog njega. On za mene nije normalan u odnosima, on je totalno lud, a čuo sam za njega da je normalan čovek. Zašto da ima komplekse kada je to moja bivša devojka?! Problem je u tome što on ima devojku u koju ima poverenja. Ja kada sam sa tom osobom, pa znam ko je, vidim kako se ponaša. Ti čim vidiš neke promene, znaš da nešto ne štima, a ne kao: "Nemoj da gledaš tamo ili ovamo". To nije život, to je za mene bolest, to što on radi za mene je bolest - rekao je Stanislav.
Roditelji su joj rekli u jednom trenutku: "Vidiš šta on tebi ovde radi, ako ti on ovde to radi, zamisli šta će ti raditi napolju". Kako bi ta veza izgledala napolju - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To bi bio zatvor. Ma kakvo pevanje, to su priče za malu decu. Mene bolestan odnos, da imam devojku i da sam ovde s njom, da ja idem da pijem kafu, ona ide sa mnom, da šetam, ona sa mnom. To ne ide. Ja nju nisam video bez njega ovde. Meni nije jasno da osoba koju poznajem, da je sebi to dozvolila...Evo logički gledamo. Ona ima 23 godine, ja sam ostvaren i sve to. Zamisli da je nisam pustio i posle dve godine, ona na primer ništa ne uradi, ja bih bio kriv što ona nije iskoristila priliku u "Eliti" - rekao je Stanislav.
Video sam da si se nasmejao u petak kada je rekao: "Ja sam bio ovde u Zadruzi tada, mislio sam da sam u vezi, izašao sam i video da to nije priča" - rekao je Darko.
Zamisli da se neko oženi za mesec dana?! Smešno. Meni nije to normalno...Svaka normalna osoba koja to gleda sa strane, 99,99 odsto će reći da on nije normalan. To svi misle, samo neće da mu kažu, svako ko ima svoje "ja" će mu to reći - rekao je Krofak.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ljudi ga štede u komentarisanju - pitao je voditelj.
Mislim da ga 10 odsto štede. Na primer, Matora, čuo sam da se druže, ali mu i kaže kada nije u pravu - rekao je Krofak.
Kako komentarišeš Maju - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je okej, imamo sličan način razmišljanja u nekim tim komentarima. Slažemo se. Ona je fizički tip devojke koji se meni sviđa, izgleda kao Lambordžini. Prija mi to druženje, zanimljivo mi je s njom da pričam, super je osoba, ali ne znam šta može da bude za 10 dana. Ja sam samo rekao šta se neće dogoditi, što se tiče Mione, to je završeno. Ja sam Slađi odmah rekoa da možemo da budemo prijatelji. Ja nikada ne bih napravio da bacim devojku u zabludu, da je iskoristim, pa da je šikaniram. To je ružno - rekao je Stanislav.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.