AKTUELNO

Nije se libila da iskaže svoj stav!

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša iz dana u dan je sve burniji. Dok jedni misle da je ulazak Stanislava Krofaka poljuljao njihovu ''lađu'', drugi smatraju da će njihova veza opstati i uprkos učestalim raspravama.

Pevačica Mima Živković, inače bivša učesnica ''Zadruge', osvrnula se na odnos svoje nekadašnje prijateljice i za portal Pink.rs prokomentarisala dešavanja o kojim bruji javnost.

Foto: E-STOCK; PINK.RS; TV PINK PRINTSCREEN

Moje mišljenje je da je Miona zaista htela da se sve ovako desi. Smatram da ne voli ni Stanislava, ni Nenada. Prvo mora da zavoli sebe, jer posmatrajući njene ljubavne izbore, i ono kako je ja znam i privatno, ona privlači tipove koji su njeno ogledalo, kao što se dešava svima nama. Trebalo bi da dosta radi na sebi po izlasku iz rijalitija, da sagleda realnu situaciju i zašto je sebe dovela tu gde jeste. Treba da popravi ponasanje, razlikuje dobro od lošeg, šta je u redu a šta nije. Mora da poradi na svom duhovnom razvoju, jer smatram da ga je zapostavila. Ne treba karijera da joj bude na prvom mestu, jer je nestabilna za takav korak. Prvo mora da postane devojka za primer sebi, svojoj porodici i omladini, pa onda može i karijera, ako Bog ima takav plan. Ako nema Bog takav plan, mi možemo da planiramo šta hoćemo, on će da se smeje, i daće nam ono što nam zapravo stvarno treba. U svakom slučaju, želim joj svu sreću, verujem da će se trgnuti, i opametiti - istakla je Živkovićeva.

Foto: pink.rs

Autor: S.Z.