AKTUELNO

Šok!

Nataša Šavija nakon što je pretučena oglasila i otkrila da je povrede dobila od osobe koja je opsednuta sa njom.

- Telefon mi je razvaljen, a u njemu imama sve dokaze. Psihopata koji je opsednut sa mnom mi je ovo uradio. Sada mi je okej, to je bilo pre nekoliko dana. U policiji je sve zabeleženo, nisam podnela tužbu protiv njega, nisam išla u Urgentni nije ništa slomljeno na meni Bogu hvala - rekla je Nataša Šavija.

Foto: E-Stock

- Fizički sam dobro, hvala Bogu nije bilo nikakvih preloma na telo, završilo se na modricama, ali s obzirom na to da me je bacio preko stola punog čaša i flaša, daleko bilo da se neka razbila i zabola u leđa, pa budem invalid. Daleko bilo, teško mi je da tako nešto uopšte i izgovaram, ali naša realnost je postala nepodnošljiva, negativna, svako malo nasilje, ja se osećam kao u horor filmu bukvalno. Ovim putem apelujem, slobodno me nazovite kako god želite, ne tražim sažaljenje, nego i ja imam žensko dete u porodici. Zaista bih volela da se zakon pooštri i da žene budu bezbednije. Ja se bukvalno plašim da izađem u dvorište, hoću da ugradim nadzorne kamere, a nemam poverenja ni u koga ovde više, psi kad zalaju, ja se plašim da nema nekog ispred... Ovo su zaista ozbiljne stvari - dodala je.

Foto: Instagram.com

Inače, Nataša Šavija je na Instagramu najpre podelila niz fotografija iz njenog uništenog doma, te navela da su joj vrata od stana razvaljena i da ne može da ih zaključa.

- Tačno je da sam opet doživela nasilje! A znate zašto? Zato što je nasilnik na slobodi i pi*a po svima svojim bahaćenjem i daje primer drugima "da im se može" - navela je Nataša Šavija.

Autor: pink.rs