AKTUELNO

Starleta Nataša Šavija ponovo je preživela jezivo nasilje!

Naime, ona je na instagramu napisala uz jezive fotografije modrica da se sve desilo jer je, po njenim rečima, Stefan Karić, koji je pretukao nedavno svima davao svojim stavom primer da muškarac i posle batinjanja žene može da se izvuče i da se ponaša kao "da mu se može".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Tačno je da sam opet doživela nasilje! A znate zašto? Zato što je nasilnik na slobodi i pi*a po svima svojim bahaćenjem i daje primer drugima "da im se može" - navela je starleta.

Foto: Instagram.com

Šavija je rekla i kada je nastao snimak modrica, kao i da je ne može da se zaključa, po svemu sudeći nakon što je napad na nju prošao jer je razvaljena brava.

Foto: Instagram.com

Ona je snimila i to da je brava na kraju i polomljena, kao i poruke kojie je dobila od zabrinutih ljudi, koji su je zvali i proveravali u kakvom je stanju.

Foto: Instagram.com

Ona je objasnila da joj je nasilnik telefon oteo iz ruke.

- Oteo mi je telefon iz ruke koji sam pre toga dve nedelje, platila 1500 evra. Bilo je oko mene 15 ljudi i komšija i svi su gledali. Ne krivim ljude jer vide ludaka i pomisle da možda ima poštolj. Evo vam rezultati svega, a ima još mnogo toga. Bravo za muškarce!

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs