AKTUELNO

Proslavljeni srpski košarkaš Miloš Teodosić, koji je odlučio da posle sedam godina stavi tačku na brak sa glumicom Jelisavetom s kojom ima sina i ćerku, bio je kum Filipu Živojinoviću na venčanju s pevačicom Aleksandrom Prijović.

Na svadbi je Miloš Teodosić došao sa suprugom Jelisavetom Orašanin, a izgleda da je tada imao više treme od samog mladoženje. Naime, prvo je zaboravio prstenje, a onda i ispred crkve tadašnju suprugu. Tek se malo opustio u u sali gde se 900 zvanica veselilo i uživalo do ranih jutarnjih sati.

Foto: TANJUG/PRINTSCREENYOUTUBE

Kako Kurir saznaje, par već tri meseca živi razdvojeno, a zahtev za razvod braka podneo je košarkaš. Kako navodi izvor Kurira blizak porodici, Teodosić više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te je rešio da stavi tačku na brak.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelisaveta i Miloš venčali su se pre sedam godina i u naizgled sklandom braku dobili dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogana. Venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti.

Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

Autor: pink.rs