AKTUELNO

Na Novom groblju u Beogradu juče je obeležena 14. godišnjica smrti pevačice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta 2010. ubio maneken Filip Kapisoda, a potom izvršio samoubistvo. Ksenijina majka Ljubica, otac Miloš, polusestra Mia i najbliži prijatelji položili su cveće na spomen-ploču nastradale pevačice.

Podsetimo se, Ksenija Pajčin ubijena je na izlasku iz stana posle svađe sa dečkom Filipom Kapisodom. Pres saznaje da je Ksenija nakon svađe već obukla jaknu i bila na izlaznim vratima kada joj je Filip pucao u glavu. Činjenica da je na sebi imao samo majicu i džins govori u prilog takvom zaključku. On je očigledno pokušao da je zaustavi, a kada nije uspeo, pucao joj je u glavu, izjavio je izvor blizak istrazi.

Foto: E-STOCK/MILOŠ RAFAILOVIĆ; PROMO

Motivi ubistva su i dalje nejasni, a prijatelji i poznanici Ksenije i Filipa opisuju njihovu vezu kao fatalnu. Kažu da je ponekad izgledalo kao da se vole i mrze istovremeno. Spekuliše se da je razlog poslednje svađe, koja je imala tragične posledice, bila Ksenijina odluka da abortira njihovo dete, ali do dana današnjeg ni jedna priča nije potvrđena.

Zanimljivo je da je šest godina posle smrti Ksenije Pajčin njena majka Ljubica prodala stan u kom se dogodila tragedija. Pevačicina nekretnina na Voždovcu, koju godinama niko nije želeo da kupi, jer je u njoj 16. marta 2010. godine došlo do tragedije, je prodata, a u medijima se spekulisalo da je vlasnik stan iznajmljivao studentima, piše Hello.

Foto: Pink.rs/a. vujanović

Autor: N. Ž.