AKTUELNO

Pevačica Indira Aradinović Indi 2022. godine sve je obradovala vestima da se udaje za Danca, a četiri meseca nakon sklopljenog braka ona je stavila tačnu na taj odnos.

Aradinovićeva je tada na mrežama objavila da se razvela, i tom prilikom otkrila da ljubav nije ni bila prava.

- 1. mart, od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika, samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07.). Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.) - napisala je Indi tada.

Foto: Časlav Vukojičić

Nakon toga, ona je na Instagramu dobijala nepristojne ponude, a javno je udvaračima poručila da nije zainteresovana.

- Muškarci, smarate me više sa tim vašim udvaranjem, na koje ja nemam reakciju, nisam raspoložena ni za kakve kombinacije ili kako vi to zovete "ljubav". Bla, bla, truć, vaš sitan novac, nisam željna vašeg laskanja. Znam da sam vam s*ksi i neodoljiva, ali pre svega sam jako pametna i ne pokušavajte da potcenite moju inteligenciju - napisala je Indi tada, pa nastavila:

- Poštujem svačije zvanje i poziciji, ali ja ne padam na klasičnog muškarca, koji mi kaže tri lepe reči koje napamet znam. I ne čitam stare novine. Da se zna! - dodala je pevačica.

Foto: Instagram.com/indy_ara_indira

- Uživam u sebi najviše i u čarima koje mi je Bog dao, a to je zdravlje i lepota! Hvala mu za sve! Ne mogu svima pojedinačno da odgovaram, pa mi je lakše ovako! P.S. Padam na pametne, zgodne, harizmatične, slobodne, porodične i da nisu laki - zaključila je ona na svom profilu.

Autor: pink.rs