AKTUELNO

Drugog marta izabrana je predstavnica Srbije, Teya Dora sa pesmom "Ramonda", koja će se takmičiti ove godine na 68. "Pesmi za Evroviziju". Od tog 2. marta, više ništa nije isto, jer se Srbija podelila na dva dela - Breskvicu i Teya Doru!

Naime, na ovu temu govorila je i muzička zvezda, Mihailo Veruović Vojaž, koji je ovoga puta otkrio da je navijao za Teya Doru i njenu numeru "Ramonda", koja će ići u Malme u Švedsku.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, Vojaž je otkrio da se nije sreo sa bivšom devojkom, Anđelom Ignjatović Breskvicom, u avionu.

Ne, nismo se sreli u avionu...Ja sam njoj (Teya Dora) dao javno podršku, čestitao sam joj na uspehi i svaka joj čast i sa srećom na Evroviziji - rekao je Vojaž, a onda se osvrnuo na proteste koje su organizovali Breskvičini fanovi, kao i na buru koja se digla u javnosti oko "Pesme za Evroviziju":

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pixabay.com

- Ja imam svoje mišljenje i svako ima pravo na svoje mišljenje, to je neko muzičko takmičenje, po mom mišljenju. Isto koliko publika ima pravo da odlučuje, isto tako ima i žiri koji je stručan. Toliko godina funkcioniše ovo za Evroviziju, da je sada problem...Ta pesma "Gnezdo orlovo" je iz ekipe u kojoj ja radim, krivo mi je što nije otišla zbog toga što bi njima bilo drago, ali se meni lično sviđa više pesma "Ramonda" - rekao je Vojaž.

Foto: TV Pink Printscreen

Mihailo je ovom prilikom otkrio da misli da svojim sposobnostima ne bi mogao da napravi uspeh na "Pesmi za Evroviziju".

- Ja ne mislim da svojim sposobnostima ne mogu da napravim veliki uspeh tamo i ne bih da se uplićem tamo gde ne mogu da budem najbolji - rekao je Vojaž, a onda se osvrnuo na devojku, koja trenutno nije sa njim, otkrivši da li je za Dan žena, osmog marta, iznenadio:

- Jesam, svaki dan je osmi mart za nju - rekao je on.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić, Instagram/tamarakujacic

Autor: N. Ž.