AKTUELNO

Nisu želeli da propuste ovaj spektakl!

Dugoočekivani koncerta muzičke dive Dragane Mirnković konačno je došao na red. Publika u našoj prestonici jedva čeka da uživa kako luče iz Kasidola peva njihove omiljene numere. Među mnogobrojnom publikom ove večeri, mogu se naći i brojne poznate ličnosti, koje verno prate ostvarenje jedne od naših najcenjenijih muzičkih diva.

Pevačiva Goga Sekulić došla je u društvu svoje prijateljice Cece Šarić, a ono što je mnogima skrenulo pažnju je njigov zanosni zgled. One su se pojavile u kaputima, što je mnoge zaintrigiralo, jer nisu u celosti imali priliku da vide njihovu odevnu kombinaciju ove večeri, ali njihova lepota, ipak je uzela primat, te su plenile svojom pojanov.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Husein Alijevuć Husa, poznatiji kao Husa Beat Street danima je u žiži interesovanja zbog uloge o filmu o životu i radu pevača Džeja Ramadanovskog. On je ove večeri odlučio da uživa u Draganinim vanvremenskim pesmama i glasu, a na njen koncert je došao bez pratnje svoje lepše polovine .

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Popularna estradna umetnica Jovana Tipšin pojavila se sama na koncertu Dragane Mirković, a s obzirom na to da je mediji ne mogu često videti na javnim dešavanjima, objektivi su bili upereni u nju, odmah nakon što se pojavila.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Muzička diva Zorica Brunclik došla je na koncert svoje prijateljice i koleginice u društvu svoje jače polovine Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Njih dvoje su odmah pripadnicima sedme sile skrenuli pažnju svojim osmehom, koji je govorio koliko su ponosni na svoju blisku prijateljicu.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Autor: S.Z.