AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje koje je bilo za Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na šta tačno misliš kada kažeš da brineš za Situ i svoju porodicu. Da li misliš da bi Asmin mogao nešto da im uradi? - glasilo je pitanje.
Sita je neustrašiva inače. Ona kroz život ide hrabro, ali sam po prvi put osetila da je preplašena. Taj razgovor me je dozvao pameti. Ja sam sada svesna šta on radi napolju. Meni je njen ton bio dovoljan da prepoznam da on radi neke bolesne stvari i radi sve da nas ugrozi. Okačio je snimak i optužio moju sestru da je ona na snimku. Ona je rekla da samo nije pucao u glavu njima. Taj čovek je spreman na sve. On je to dokazao i dok mi je slao neke stvario i pretio. Asmin je monstum. On je meni poslao snimak gde čovek puca ženi u glavu. Napisao mi je ''pazi s kim ćeš ući u vezu''. Znam ja zasšto je Asmin meni slao sve to. On je time želeo da me zastraši da ne nađem momka i kako bi me prepao. Ja samo što se nisam ispovraćala kad sam videla taj snimak - kazala je Aneli.
Ovo sve što Asmin radi je van pameti. To poslati je jako komplikovano. Zamisli da pošalješ to ženi s kojom imaš dete? Trebalo bi da se plaši, jer on pokazuje da je opsesivan. Njega dete ne zanima, već samo da se Aneli u*ere u život. On je stvarno monstum kakve nema - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.