AKTUELNO

Bura oko festivala "Pesma za Evroviziju" i dalje se ne stišava, a pobednica Teya Dora, koja će pesmom "Ramonda" predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji u Švedskoj, i dalje sleže utiske.

Kako kaže, već razmišlja o tome kako će izgledati njen nastup u maju, na velikoj sceni.

- Polako se sležu utisci, prečudno zvuči kada kažu: “Naša predstavnica na Evroviziji”. Osećam podršku naroda, mislim da sam dobila ogroman broj glasova. Imam hit “Džanum”, ali ljudi ne znaju toliko za mene, do sada nisam bila toliko prepoznatljiva da povezuju lik sa delom. S obzirom na sve to, velika je stvar urađena. Ljudima se svidela pesma i nastup. Emocija je preneta kako treba. Polako već krećem da razmišljam o onome šta bih uradila na velikoj sceni i kako da najbolje predstavim svoju zemlju. Velika je čast i odgovornost - rekla je pevačica na početku, koja je mislima već u finalu Evrovizije.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Vidim sebe u finalu. Dosta sam sigurna da će to da se desi, naročito sa dodatnim idejama koje imam u glavi, a koje ćemo probati da ostvarimo na tom stejdžu. Volela bih da stena bude kao iz spota. Išli smo do Kikinde da gledamo stenu, u nekoliko navrata smo išli da je merimo, da li je dovoljno visoka, a opet da li je dobra da se ne spotaknem u pevanju. Spremna sam i radujem se.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Od subote ne prestaje da se komentariše ishod nacionalnog izbora za srpskog predstavnika, kao i način na koji su glasali članovi žirija. Sajsi MC našla se na meti žestokih kritika na društvenim mrežama jer drugoplasiranoj Breskvici, koja je bila vodeći favorit s pesmom "Gnezdo orlovo", nije dana nijedan poen, a sada je njenu odluku prokomentarisala pobednica Teya Dora.

Da sam žiri, dala bih joj poene, ona je meni bila jedna od favorita, i to i ona dobro zna. Prijatelji smo pre svega. Ne bih da ocenjujem žiriranje Sajsi, to je bilo njeno mišljenje - jasna je mlada pevačica.

Foto: E-Stock/IVAN MILOVANOVIĆ/ PINK.RS/Časlav Vukojičić, NATAŠA RAJKOVIĆ, Z. VELJKOVIĆ

Autor: pink.rs