AKTUELNO

Polemika o srpskom predstavniku za "Pesmu za Evroviziju" Teya Dori i pesmi "Ramonda" ne prestaje na društvenim mrežama, a pojedini smatraju da je Anđela Ignjatović Breskvica oštećena glasovima stručnog žirija.

Veljko Ražnatović, koji je davao svesrdnu podršku Breskvici, oduševljen je njenom pesmom "Gnezdo orlovo", i drugi dan od proglašenja pobednika ne može da dođe sebi. On je rano jutros, tokom šetnje, objavio video na Instagram storiju čudeći se da će nas pesma "Ramonda" predstavljati u Malmeu.

- Lila ramonda... j**te" - bilo je sve što je rekao Ražnatović.

Video: Instagram.com

Ipak, po svemu sudeći sa njim se ne slaže njegova majka Svetlana Ceca Ražnatović i sestra Anastasija Ražnatović, koje su javno podržale Teya Doru. Štaviše, Teodora je pre nekoliko godina napisala i jedan od najvećih Anastasijinih hitova "Gotovo".

Podsetimo, Teya Dora je pre nekoliko dana istakla da obožava Ražnatovićeve.

- Nas dve smo koleginice i ja sam joj radila dve pesme. Obožavam i Cecu i Anastasiju - rekla je naša nova predstavnica na Evroviziji.

Foto: Pink.rs

Inače, Ceca je i pre finala pozvala ljude da glasaju za Teya Doru, a isto je učinila i njena ćerka Anastasija Ražnatović.

- Teya Dora, moj hitmejker. Glasamo svi za nju. Idemo!!! - napisala je Anastasija pre finala, a nakon što je odnela pobedu, Ražnatovićeva joj je javno čestitala:

- Bravo mačko! Zaslužila si! - poručila je Anastasija Teyi, uz tri srca.

Kako će se ovaj "sukob" suprostavljenih mišljenja završiti - ostaje da vidimo.

Autor: N. Ž.