AKTUELNO

Pevačici Anđela Ignjatović Breskvica u subotu je na "Pesmi za Evroviziju", gde se predstavila pesmom "Gnezdo orlovo" osvojila drugo mesto.

Pobedu na festivalu odnela je pevačica Teya Dora, koja će sa numerom "Ramonda" predstavljati Srbiju na "Evroviziji" u Malemu. O glasanju žirija na "Pesmu za Evroviziji" ne prestaje da se komentariše na društvenoj mreži "X", te fanovi Breskvice uveliko komentarišu da je bilo nepravde u odlučivanju i da je ona trebalo da pobedi na ovom muzičkom takmičenju.

Na pomenutoj mreži danima kruže razni mimovi i upoređivanja Breskivice i Teya Dore, te mnogi korisnici dele svoje favorite. Međutim, jedna objava je privukla veliku pažnju.

Naime, reč je o objavi majke repera Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Vojaža, sa kojim je Breskvica godinama bila u emotivnoj vezi.

Njegova mama Žana na svom Instagramu nakon Teya Dorine pobede podelila njenu fotografiju u znak podrške predstavnici Srbije na Evroviziji. Ipak, mnogi su ovo protumačili kao njenu provokaciju za nesuđenu snajku.

"Za one koji ne znaju ovo je Vojaževa majka, svekrva rules", piše u objvi, dok su ispod počeli da se nižu komentari.

"Klasična svekrva", "Užas", "Breskvica na aparatima", pisali su tviteraši.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva - napisala je ona na Instagramu.

Autor: N. Ž.