AKTUELNO

Iskren do koske!

Voditeljka Anastasija Buđić u novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED TV ugostila je bivšeg dečka Mione Jovanović, Stanislava Krofaka koji je ovom prilikom progovorio o rečima sadašnjeg Mioninog dečka, Nenada Aleksića Ša da će se čuti po njegovom izlasku iz rijalitija.

Nemam ja šta sa njim da pričam, nisam ja poruke i zvanje, dođi, pa da pričamo - rekao je Stanislav.
Šta je razlog što njemu smeta Mionina narukvica koja je od tebe i neke stvari - pitala je Anastasija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, ja ne znam šta je ona o meni pričala, ne znam da li me poznaje...Šta mene briga sve što je bilo do momenta upoznavanja?! Mene zanima na dalje, ne znam šta se vraća na ovo. Sada ja treba da brinem čime se njen dečko bavio, neću uoššte da pominjem bivšeg, da je bio dobar ne bi bio bivši - rekao je Stanislav.
Kada su igrali onu igru koliko se poznaju parovi, Ša je rekao da je ona ozbiljan šmeker jer neće da priča ništa o bivšem i da joj on skida kapu za to - pročitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je živela osam meseci kod mene. Ja uz svoj posao radim satove i automobile, možda je to mislila, nije imala ništa loše. Razmišljao sam šta je mogla da vidi i da čuje, znala je da imam firmu, videla je ljude. Rekao sam joj da se javi ljudima, jer nije htela, samo prođe, ja sam vaspitan tako da se javim - rekao je Stanislav.
Da li si ikada prevario Mionu - pitala je Anastasija.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Mi smo se bili viđali, ona je rekla da je mislila da smo u vezi. Ja to nisam smatrao tada sto odsto ozbiljno, ja sam se čuo sa nekom devojkom, ali kada je došla da živi kod mene i kada sam video da je ozbiljno, ni sa kim nisam. Ona nije imala moju šifru od telefona, skontala je verovatno, pa je to i videla. Znači nije bilo to dopisivanje kada je živela kod mene, nego pre nego što je došla da živi kod mene...Nikada nisam zabranjivao ništa. Moj stav je da ja tačno vidim ponašanje kada je normalno i kada nije normalno. Ja čim moram da kažem da ne sme ovo ili ono, neću biti s takvom devojkom - rekao je Stanislav.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.