AKTUELNO

Iskren do koske!

Zoran Aleksić, otac Nenada Aleksića Ša, aktuelnog učesnika "Elite", bio je gost voditeljke Ane Radulović u emisiji "Pitam za druga" na RED TV, te je tom prilikom prokomentarisao odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Foto: RED TV Printscreen

I braća se posvađaju među sobom pa ne govore dugo...Desilo se kao što se dešava u porodici, nisu razgovarali neki period. Nenad je otišao na svadbu, lepo se proveo i nije pominjao Anitu i Matoru, sigurno je on to sve video, ali nisam ja neko kome bi to rekao. Strašno mi je žao Jovane, da se narodski izrazim, toliko je ova (Anita) namestila. Mislim da je zavlačila, da nije toliko volela Jovanu nego je uz nju htela da dobije popularnost... - rekao je Zoran, te se osvrnuo na navode da je Miona sa Ša zbog toga što je popularan:

- Vi znate bolje od mene da narod svašta priča. Zašto niko od njih ne kaže da se Mioni svideo Nenad baš Nenad?! Mislim da joj se svideo, ali i uz njega će biti još više eksponirana. Je l' Nenad nije lep dečko pa da ne može da joj se svidi?! Ona i sama za sebe kaže da deluje hladno - rekao je Kiza, a onda se osvrnuo na sukob Maje Marinković i Mione:

Foto: TV Pink Printscreen

To je sve od Zadruge. Ona kada se svađa sa njom, pre toga se obrati Nenadu i kaže mu da joj je on drag lik. Maja je stvarno drugarica sa Nenadom, znala je i kad je Nenad bio na Fontani da dođe kod Nenada, stvarno su drugari. Maja je Maja, ona je svoja...Ne znam da li će uspeti ta veza, ni oni ne znaju. Ono sa Ivaninim bilo je sedam godina, mi se nismo familijarno družili, ali je sada pitanje kako će njeni da reaguju - rekao je Aleksić.

Foto: PINK.RS/ RED TV

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.