AKTUELNO

Otvorio dušu i izneo do sada nepoznate detalje!

U velikom godišnjem intervjuu za emisiju ''Premijera Vikend Specijal'' govorio je Saša Matić, povodom njegovog velikog solističkog koncerta u Sarajevu.

On će pred tamošnjom publikom nastupiti 8. marta, a pored najave koncerta progovorio je i o uspomenama i ljudima koji ga vežu za ovaj grad.

Foto: TV Pink Printscreen

O tome je progovorio u Sarajevu, nakon velike konferencije za novinare koju je održao!

Kad dođem u Sarajevo javljam se Halidu Bešliću i Hariju Varašanović. Sa njima sam baš dobar. Ima dosta ljudi koje cenim i poštujem... imam dosta prijatelja ovde, familije. Što se tiče Halida, pre par godina bili smo u jednom kafiću kad našeg prijatelja, kad smo on i ja pevali u ranim jutarnjim satima. To je bio predobar provod. Bilo je to pre 15tak godina. On je jedan vrlo svestran čovek, sa njime možeš o svemu da pričaš. Nekada davno kada se nismo poznavali, 2001. godine, on je izjavio da sam ja jedini pevač koji ga može naslediti. Sa pokojim Kemalom Montenom sam se isto družo. Za Kemala me vežu jako lepe uspomene. On je bio jako drag ćovek. Bez obzira na razliku u godinama, gledao sma na njega kao da smo vršnjaci. Ja sma mu iz poštovanja pričao na ''Vi'', ali mi je on to zabranio. Takav vid šale je imao. Snjim je bilo lepo provoditi vreme, rekao je on pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

U Sarajevo sam dolazio i pre onog nesrećnog rata... Prvo me potseti na detinjstvo. Potseti me na moj druga Saida. Vežu me lepe uspomene za ovaj grad. Pesme me baš vežu za Sarajevo, posebno Safeta Isovića i Hanke Paldum...

Foto: TV Pink Printscreen

Saša je progovorio i o Šabanu Šauliću, kojem je pre nekoliko dana bio godišnji pomen. Saša nije mogao da prisustvuje iz opravdanih razloga, te se javio Goci:

Šaban Šaulić je bio jedan od mojih najboljih prijatelja. Nisam mogao da dođem na pomen, ali mi je Goca poručila: ''Šaban te je mnogo voleo, znam da bi došao da možeš... hvala ti što nas nisi zaboravio''. I nikad ne bih! Ako sam njih kao prijatelje zaboravio, to bi bilo isto kao i da sam Šabana zaboravio, rekao je Saša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs