AKTUELNO

Otkrio do sada nepoznate detalje svoje ljubavi sa suprugom Andreom.

Husein Alijević Husa koji je u poslednje vreme sveprisutan u medijima zahvaljujući ulozi Džeja Ramadanovskog u filmu Nedelja, prisetio se upoznavanja sa svojom suprugom Andreom koja verovatno zbog velike razlike u godinama nije bila upoznata sa njegovom karijerom.

- Ona je mlađa od mene 21 godinu i tačno je da nije znala ko sam kad smo se upoznali. Mi smo se slučajno upoznali u jednom klubu gde su momci iz mog tadašnjeg benda snimali neki spot. Ona je došla sa šminkerkom kao njena drugarica. Jako je bitno što smo ostvaril vezu, što imamo brak i dete. Ja sam od svoje 17 godine u šou biznisu. Za razliku od mnogih kolega, trudio sam se da mnoge svoje obožavateljke ispoštujem, ali mi je to uvek bio neki momenat kada ne ulazim dublje u komunikaciju sa nekim ko me gleda kroz posao koji radim. Ovde se pogodilo da ona nije znala ko sam i drago mi je što je bilo tako - rekao je Husa u jednoj emisiji.

Foto: Printscreen

Otkrio je šta je između ostalog pisalo u prvoj poruci koju mu je njegova sadašnja supruga poslala:

- Ono što je specifično, interasantno i smešno jeste da me je u prvoj poruci koju mi je poslala ona nazvala sa Kuso. Napisala je: Kuso kad bismo mogli da se vidimo, da odemo tu i tu, šta smo već dogovarali. To je baš slatko. Ljubim te i volim te Andrea i hvala ti što postojiš u mom životu.

Autor: Pink.rs