AKTUELNO

Iskrena do koske!

Aneli Ahmić bila je naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru koja je progovorila o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i o Asminu Durdžiću.

Danas je mojoj Nori rođendan, želim joj sve najbolje, dobiće od mene najveći poklon kada izađem iz "Elite", da mi je živa i zdrava i vesela i nasmejana čitav život...Ona misli da mi radimo i to, pada mi na pamet da će da čestita rođendan jer smo ga prošle godine slavili zajedno. Znam da je neće pozzvati jer je situacija kakva jeste, a možda će i da bi se napravio važan i čestitati. Ja bih volela da joj čestita i da je pozove na kameru. Ako se to desi da pozove, nek prime poziv i nek se Nora javi tati - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto šta je zanimljivo i u čemu se razlikuješ od onih žena koje se razvode. Ti svoje dete ne zloupotrebljavaš za obračun sa partnerom - rekao je Darko.
Ako poželi da čuje Noru, ako će to uraditi, govorim Siti da se javi i da joj da tatu na telefon. Znam koliko znači Nori i Asmin, a i ja - rekla je Aneli.
Ti si ranije ispričala da je Asmin bio nasilan prema tebi, a mnogi nisu znali da se to dogodilo kada ste išli na sahranu tvog oca - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne pričam sve Darko, po potrebi ispričam ili kada me pitaju. Ja neću biti kao on, neću iznositi sve. Ja sam rekla ono kada je on mene ostavio, na surov način nas je ostavio, vređao me je, želeo mi je bolest i najgore moguće stvari, zato sam iznela istinu o njemu, da je prevarant. Da nije nikakav milioner, da je prevarant i da vara državu. Nisam htela da budem njegova marioneta, da zavisim od njega i da manipuliše, nego sam ušla ovde da zaradim novac. S vremenom smo išli, kako ste me vi pitali, ja sam neke stvari otkrivala. Volela bih da se stane na tome...Uvek nešto postoji, ali ću se zadržati na ovome - rekla je Aneli.
Zanimljivo je da se ti zadržavaš, a da se vremenom granica pomera - rekao je Tanasijević.
Razlika je sve ono što ja pričam je istina, a ono što on priča je neistina. Ja sam ovde rekla da ja mogu da idem na poligraf. Nisam se ja ni spremala, niti duboko planirala, sve se desilo spontano i na brzaka...Miljana je rekla od A do Š sve istinu, sve ono što joj je rekao, to su njegove rečenice. Ja imam mozga da provalim, sve što se dešavalo, govorili su ovde da umišljam neke stvari. Instikt me nikada nije rpevario, nisam osoba koja voli da laže niti izmišlja. Imam dar da uđem u psihu - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je tvoj i Janjušev odnos - pitao je Darko.
U poslednje vreme se svađamo. Ja da sam htela da ukradem, ukrala bih da niko ne vidi. Nikome nikada ništa nisam ukrala, niti imam tu naviku, samo sam rekla da je moj upaljač namerno, jer su mi ukrali donji veš sa sušilice. Iz dana u dan nam je teže, nosimo se sa svim ovim plroblemima, zatovreni smo u onom rehabu, bežimo tamo i logično je da će doći do nekih rasprava. Ne verujem da mi možemo jedno bez drugoga da funkcionišemo jedno bez drugoga ovde, a za napolju verujem da ćemo opstati zajedno - rekla je Aneli.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.