AKTUELNO

Dragana Mirković još jednom pokazala zbog čega je na estradnom vrhu!

Najveća zvezda na ovim prostorima, Dragana Mirković, spektakularnim koncertima u Štark Areni obeležila je 40 godina uspešne karijere, a ovo je pevačici bila samo ''jedna stanica'' na turneji ''Do poslednjeg daha''.

Dragana je nakon sinoćnjeg koncerta, kada je oborila i rekord trajanja jednog koncerta na ovom prostorima (skoro pet sati), progovorila o utiscima na konferenciji za medije.

Foto: FOTO/DAMIR DERVIŠAGIĆ

Na pitanje novinara otkrila je i koji su najemotivniji trenuci koje će pamtiti iz Štark Arene:

Ovim koncertima sam želela da pokažem ljubav, emocije, sve ono što me prati 40 godina, i mislim da sam u tome uspela. Više puta sma bila na ivici suza! Definitivno najemotivniji momnti za mene su bili to što s Marko i Manuela pristali da se pojave na ekranu, u propratnom video snimku gde su svirali za balade. Oni to inače nerade, ali mama je ipak mama i mogu vam reći da ih nikada nisam videla da su toliko oduševljeni nečim što je vezano za moj posao. Poruke koje sam od njih dobiloa posle toga... ne mogu da opišem kolko su me nahvalili, rekla je Dragana i dodala:

Foto: FOTO/DAMIR DERVIŠAGIĆ

Posle toga, najemotivniji momenti su pesme koje su posvćene ljudima koje smo voleli i izgubili. To me baš dirnulo. Pored onih koje smo prikazali, bilo je tu još ljudi koji su mogli da se pojave na bimovima, ali nismo mogli da pronađemo prave fotografije, sa velikom rezolucijom, dodala je ona.

Foto: FOTO/DAMIR DERVIŠAGIĆ/TV PINK PRINTSCREEN/PINK.RS/Z. VELJKOVIĆ

Opširnije u video izjavi!

Autor: Pink.rs