AKTUELNO

Dragana Mirković je podelila emotivnu fotografiju, pa ogolila dušu

Sin pevačice Dragane Mirković, Marko Bijelić, kaže da bi se rado vratio u Srbiju jer mu se u Austriji više ne sviđa to kako omladina gleda na život i prave vrednosti. On je objasnio da devojke samo misle na Onlifans profile, odnosno sajt na kome mogu da snimaju eksplicitni sadržaj, a da su muškarci zaboravili kako treba da se ponašaju.

- Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro - istakao je Bijelić, a onda otkrio šta mu se ne dopada u Austriji, a šta mu se sviđa u Srbiji:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Gube se prave vrednosti. U ovoj državi niko više ne veruje u Boga. Devojke se ugledaju na "Onlifens" modele i influenserke, a muškarci ne znaju šta znači biti muškarac - rekao je Marko.

Dragana je sinoć podelila sliku sa svojim naslednikom, pa istakla da je on njen ponos, a jasno je da joj je Marko najveći oslonac i podrška, te pevačica nije skidala osmeh sa lica:

- Moj ponos - napisala je Dragana uz fotografiju sa sinom Markom.

Foto: Instagram.com/dragana_mirkovic

Podsećamo, folk zvezda Dragana Mirković šokirala je region krajem marta ove godine kad je saopštila da se nakon 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića, kao i da ne žive zajedno od 2021. godine. Toni je napustio dvorac kraj Beča, gde su u najtežim trenucima sa Draganom ostali ćerka Manuela i sin Marko, ali i još jedna osoba.

Autor: Pink.rs