AKTUELNO

Najveća muzička zvezda Dragana Mirković upravo je započela svoj prvi koncert u Beogradskoj areni u okviru humanitarne turneje koja nosi naziv "Do poslednjeg daha". Naime, ona je odlučila da njena cela turneja bude humanitarna, te je to učinila u saradnji sa humanitarnom organizacijom "Srbi za srbe", koje je pre dve godine upoznala.

Njena verna publika koja je pristigla u velikom broju, zajedno sa njenim prijateljima, kolegama poznatim ličnostima, željno je iščekivala njen izlazak na binu, a ono što je ekipa portala Pink.rs uspela da zabeleži na licu mesta, jeste svakako stanje u areni tik pred početak koncerta, o čemu možete pročitati više u linku ispod:

Nestrpljivo su iščekivali njen izlazak na binu, a došao je momenat da se muzička zvezda, Dragana Mirković pojavi i zapeva svoje najveće hitove pred punom arenom.

Ona je ovaj koncert otvorila svojim velikim hitom po kom je turneja i dobila ime, tj. pesmom koja nosi naziv "Do poslednjeg daha".

Video: Pink.rs/M. Mitić

S obzirom na to da je ovu humanitarnu turneju organizovala uz pomoć humanitarne organizacije "Srbi za srbe", predstavnik iste održao je govor na koncertu, zahvalio se Dragani Mirković, te joj i tom prilikom uručio ikonu kao poklon.

Video: Pink.rs/M. Mitić

Autor: N. Ž.