AKTUELNO

Muzička zvezda Dragana Mirković večeras održava humanitarni koncert u Beogradskoj Areni. Naime, ona je odlučila da njena cela turneja bude humanitarna, te je to učinila u saradnji sa humanitarnom organizacijom "Srbi za srbe", koje je pre dve godine upoznala.

Naime, poznate ličnosti već su počele da pristižu, a među prvima se pojavila njena koleginica i pevačica Branka Sovrlić, koja se za naš portal prisetila upoznavanja sa Draganom, te je otkrila i koja joj je najdraža Draganina pesma, što možete pogledati u linku u nastavku:

Ekipa portala Pink.rs nalazi se na licu mesta, kako bi dočekala sve poznate koji će se večeras sjatiti na Draganin humanitarni koncert u Beogradskoj areni.

Naime, kako smo uspeli da uslikamo, pojavili su se i članovi Draganine porodice, tj. njen suprug biznismen Toni i njen sin Marko, koji su za ovo veče odabrali elegantne kombinacije.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Njih dvojica će u crnim odevnim kombinacijama kojima su zasijali pred okupljenim fotoreporterima iz prvih redova bodriti svoju majku i suprugu Draganu i uživatu u spektaklu koji je spremila za sve.

Autor: N. Ž., M.M.