AKTUELNO

Najveća muzička zvezda Dragana Mirković održaće večeras prvi od dva spektakularna koncerta u Areni, koji su humanitarnog karaktera. Naime, ona je odlučila da njena cela turneja bude humanitarna, te je to učinila u saradnji sa humanitarnom organizacijom "Srbi za srbe", koje je pre dve godine upoznala.

Poznati polako pristižu u Arenu, a među njima koji su se pojavili, pristigla je i pevačica Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, koja je otkrila za Pink.rs da će večeras ukrstiti glasove sa Draganom Mirković, te je i otkrila detalje njihovog odnosa.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Naime, ona je pristigla u skupocenoj mašini koja je svima privukla pažnju i u odevnoj kombinaciji koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

- Ne bih diskutovala o mojim osećanjima, danas sam dobila još veće priznanje. Danas je naša unuka koja ima četiri i po godina, pitala je: "Baba, šta je dobila baba i zašto je dobila medalju? Zato što je najbolja baba na svetu", e to je priznanje najvažnije na svetu - rekla je Zorica.

- Dragana i ja imamo mnogo dana provedenih zajedno i dugo se znamo. Znam je kao jednog devojčurka, ja sam ranije počela, ona sada proslavlja 40 godina, a ja 50...Zajedno ćemo zapevati. Draganina karijera je zaista za poštovanje, dokaz je da sam došla da vratim dug i to ne jedan, nego dva. Dragana je bila kod mene gost za 20 godina, za 40 godina i ja sada dolazim da vratim dug, zapevamo zajedno i uveličam ovo - rekla je Zorica.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Zorica je progovorila i o braku sa Kemišom, a na pitanje o novim, mladim naraštajima na estradi i novim muzičkim pravcima koji se pojavljuju, ona je odbila da odgovori, jer kako kaže, došla je na Draganin koncert.

- Dragana Mirković je zvezda koja večeras proslavlja 40 godina karijere u areni - rekla je Zorica, odbivši da odgovori na pitanje o mlađim "naraštajima" i njihovoj muzici na estradi.

Podsetimo, Dragana i Zorica su davne 1995. godine zajedno otpevale duet koji nosi naziv "Sele moja".

Autor: N. Ž., M.M