AKTUELNO

Muzička zvezda Dragana Mirković večeras održava humanitarni koncert u Beogradskoj Areni. Naime, ona je odlučila da njena cela turneja bude humanitarna, te je to učinila u saradnji sa humanitarnom organizacijom "Srbi za srbe", koje je pre dve godine upoznala.

Takođe, u više navrata je istakla da je najbolji način da pokloni ljubav, ovaj, tj. pomoći nekome kome je to potrebno. Mnogi su već uveliko pristigli ispred Beogradske Arene kako bi sačekali Draganu i fotkali se sa njom, a poznate ličnosti polako su počele da pristižu.

Foto: Promo

Naime, među prvima je stigla njena koleginica, pevačica Branka Sovrlić koja je u razgovoru za medije otkrila da je bolesna ali da, kako ističe, nije mogla da propusti Draganin koncert.

Ono što nikome nije moglo da promakne, jeste svakako Brankina odevna kombinacija u kojoj se pojavila na koncertu muzičke zvezde. Iako je otkrila da je bolesna, Branka se odlučila za crnu odevnu kombinaciju sa otvorenim dubokim dekolteom, koji je njene grudi "bacio" u prvi plan.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

- Davno smo se upoznale, od samih početaka, tako da je jako volim, zaslužuje ovaj koncert. Sećam se da je stalno, znam da je engleski htela da nauči dobro i da je uvek volela da napreduje...Vidite da sam bolesna, ali sam morala da dođem. Ja mislim da su na estradi svi humani, nisam upoznala nijednog pevača da nije hteo da izađe u susret - rekla je ona, te je otkrila koja je njoj najdraža Draganina pesma.

- Njene su sve pesme dobre, ali volim onu "Umirem majko", volim inače malo življe pesme - dodala je Branka za Pink.rs

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Šta je još Branka poručila za naš portal, saznajte u nastavku.

Autor: N. Ž. ; M.M.