AKTUELNO

Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je sinoć treći, uzastopni koncert u Osijeku.

Njena koleginica, pevačica Rada Manojlović, je bila specijalna gošća, a nakon koncerta Rada je pričala o poznanstvu sa Prijom.

Nisam očekivala da je onako vruće, Prija je to zagrejala dobro sa onim vatrama i publika je vesela. Ja kao da nisam bila tu, ništa nisam čula od huka i od publike koja je pevala, potpuno su nas nadglasali, ali to je i poenta, valjda tako treba da bude na koncertu. Drago mi je da sam deo, kao što sam rekla na bini, da je dala nama kolegama podjednako šansu da učestvujemo u njenom istorijskom uspehu koji upravo piše - rekla je Rada, te je ispričala kako su se upoznale.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da verujem da je ona zapamtila tu priču. Ona je tek počela da se takmiči, bila je prvi krug u "Zvezdama Granda" i to je bilo pre 10 - 15 godina, ne znam ni ja, i ona je baš bila stidljiva i zamolila je ako može da otpeva jednu pesmu na mom nastupu u Subotici, ja kažem "Može, ako znaš da pevaš", jer ne volim kada ljudi uzmu mikrofon i rastegnu, oteraju pola publike, rekla je "Znam" i počela od Cece "Doktor", ja rekoh "Wow, pa ti stvarno znaš da pevaš, prijavi se na ZG" i tada mi je rekla da se takmiči, sećam se da sam sve pozvala da glasaju za nju, tu smo se upoznale - rekla je Rada, te dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra se tada vraćala sa mnom, bila je spontana, bila je uvek slobodna da pita, da se ubaci, koliko god delovala da je povučena, umela je sa merom da se, neću da kažem nametne, ali da se izbori. Ja to ne bih mogla, ali ona je znala šta hoće.

Autor: Pink.rs