AKTUELNO

Nije krio razočaraje!

Upravo je počela emisija 'Pitanja gledalaca', a voditeljka Maša Mihailović pročitala je sledeće pitanje

Kako komentarišeš to štob je Zola rekao Miljani da je Alibaba njegov prijatelj, čak je tražio pare na zajam od njega, a rekao je da će Miljana zauzvrat da napadne tebe i Aneli kada se vrati - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam da li je istina, ne mogu to da tvrdim. Da znam da je njegov prijatelj više nikada ne bih komunicirao sa njim. Prekinuo bih prijateljstvo, ali ne znam da li je to tako. Video sam neke druge ljude koji su bili u tom klanu protiv nje i mene -

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan poštovani gledaoci, bila sam u kozmetičkom salonu. U tom trenutku meni zvoni telefon, ja se javljam. Zola meni kaže evo ga moj prijatelj moraš da mu se izviniš, ja ne znam ko je, on kaže ćao Miljana ja sam Alibaba, Zola mu kaže ona sluša mene, kako joj ja kažem tako će biti. On meni priča Stanija, Aneli , šta treba da radim kako treba da je gazim, njena majka kaže da je on kur*in sin, posle 5 minuta kaže ne zna da li je Nora njegovo dete. Na kraju sam ja njemu rekla a prvo dete gde ti je, ko te terao i molio da nađeš dete. Posle toga je zvao mog tatu, moj tata nije hteo da mu da moj broj telefon, ja sam rekla nemoj Zola da zna. Slao mi je mnogo prouka, nisam stigla da čitam. Imala sam probleme napolju, bila sam dva dana u Beču, čovek ne zna da li je došao ili pošao. Jednu priču priča, pa drugu. Ja sam Asminu rekla Zola šta ti priča to zaboravi, nudio mi je pare, rolex, Asmin nikoga nije za*ebao, to mi kaže - rekla je Miljana.
Miljana jel to sigurno tako? - upitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam potrebu da lažem - rekla je Miljana.
Zola je rekao da je Aneli folirant, i zove me da se izvinim njegovog prijatelja, pitala sam ga kakav mu je Janjuš drug, ako to radi, on kaže nikakav mu drug nije Janjuš, njemu je samo Car prijatelj, Janjuš nema vremena, samo je sa svojom ćerkom - rekla je Miljana.
Aneli je rekla da se on bavi rijalitijem i da će to raditi do kraja - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako priča istinu neka dođe ovde - rekla je Miljana.
Ma ne može on doći ovde, ne bi izdržao pet dana, pi*ku bi mu slomio - rekao je Janjuš.
Mislim da je to Zola uradio, liči mi na taj tip muškarca, prodao mu je priču. Sve su to njegove priče Asminove, što Miljana priča. Priča samo da bi podmitio ljude, potpuno Miljani od A do š verujem, sigurna sam da je sto posto sve istina što Miljana priča, oni sad na kameri - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nikada nisam rekla, Zola kada je ušao spavao je sa Slađom, preneo mi je neke poruke spolja, rekao mi je da je prijatelj sa Acom Bulićem i njega su kontaktirali pre ulaska - rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.