AKTUELNO

Glumac Miloš Biković postao je otac pre mesec dana, a njegova izabranica Ivana Malić na svet je donela naslednika kom su ponosni roditelji dali ime Vasilije.

Iako svoju privatnost drže podalje od očiju javnosti, Ivana se sada, na iznenađenje mnogih, oglasila i otkrila kako provodi vreme sa naslednikom.

Naime, novopečena majka je na svom Instagram profilu objavila novu sliku sina i pokazala kako uživa u majčinstvu. Ona je uslikala naslednika Vasilija, odnosno samo telo i pohvalila se njegovim stajlingom.

Foto: Instagram.com

Uz fotografiju je stavila mali stiker srca, a fotografija je naišla na veliko oduševljenje svih korisnika ove društvene mreže, budući da nemamo tako često priliku da vidimo ovakve trenutke.

Podsetimo, Ivana se porodila u privatnoj bolnici u Beogradu, a istog dana Miloš se oglasio na svom Instagram profilu. Glumac je podelio sliku na kojoj su nacrtani, mama, tata i dete i time potvrdio da je dobio naslednika.Čestitke ispod objave su samo pljuštale, a ponosni otac je ubrzo i prosavio rođenje naslednika. Tom prilikom okupio je mnogobrojnu porodicu i prijatelje, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

Autor: Pink.rs