AKTUELNO

Glumac Miloš Biković juče je postao otac, a njegova verenica Ivana Malić na svet je donela dečaka.

O imenu naslednika mnogo se spekulisalo u javnosti, budući da je dečak rođen 9. januara, na dan kada se obeležava Sveti prvomučenik Stefan, te su mnogi su pomislili da će glumčev sin nositi upravo ovo ime.

Bikovićev sin zvaće se Vasa!

Foto: Instagram.com

Vasilije ili skraćeno Vasa je staro srpsko hrišćansko ime grčkog porekla i znači carski, kraljevski.

Ovo je potvrdio i mladi glumac Miloš Petrović Trojpec, kolega i dobar prijatelj Miloša Bikovića koji je na svom Instagramu objavio stori na kojem pozira sa novopečenim tatom dok se u pozadini čuje "Mesečina" Gorana Bregovića.

Biković je sinoć slavio rođenje sina do ranih jutarnjih sati, a sinoć se oglasio i na Instagramu fotografijom koja je sve raznežila.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Bikovićeva izabranica Ivana Malić porodila se sinoć u Beogradu u jednoj privatnoj bolnici i porođaj je prošao uredno. Ivana Malić prvi put je povezana s Milošem Bikovićem 2021. godine, a njihova veza privukla je pažnju javnosti. Iako su u početku bili diskretni, uskoro je postalo jasno da su srećno zaljubljeni. Par je bio tema medijskih spekulacija o planovima za brak i romantično venčanje na Mokroj gori, ali su o ovoj temi odlučili da ne daju zvanične izjave. Nedavno su mediji pisali da su se slavni glumac i pravnica verili, što je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubavnu priču.

Autor: Pink.rs