AKTUELNO

Iskreni do koske!

Odabrani su počeli svoje "Nominacije", te je tako Žana Omnia dobila prva reč.

Ja ću nominovati Vivien, ne zato što mislim da je loša, nego ne vidim da išta pruža projektu - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

E vidiš, Žana zašto kažu da si dupljak, nisi producent ovde. Imaš Ivana koji ti je vređao dete - ubacio se Đedović.
Ako su lični razlozi... Zato sam i pitala jer ne znam na koji način se nominuje. Kada sam bila u izolaciji, ja sam rekla za Marinkovića, tj. šibicara. Volela bih da vidim leđa Ivanu, jer mi je na najstrašniji način izvređao dete. I Bebica mi jako skače po živcima, ali od njega nisam dobila uvredu za porodicu ili moje dete... Kada pomenem svađu, ne mislim na moju i njegovu svađu od uvreda koje mi je rekao, odlično znam ko sam i šta sam, ja iz konteksta svađe izvlačim reči koje se kažu na račun moje ćerke - rekla je Omnia.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominovaću Božu Džonsa iz ličnih razloga. Realno, on je jedini čovek koji je ustao za stolom i lagao za mene. Ustao je za stolom i tvrdio je da smo pričali o Miljani Kulić i da sam izjavio onu laž koju je rekao. On je jedini čovek osim Kušadasija koji je baš onako slagao u moje ime. Taj odnos se završio farbanjem i pipkanjem mene ispod stola. Ja sam prema njemu bio otvoren i iskren, rekao sam da ako sam mu dao povoda da mi je žao, ali sam mu rekao da mi se ne dopada on, a ni muškarci - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominujem Mariju Malivuk kojoj sam sinoć opsovala drvo života, a u narednim danima ću da udarim i na žive i na mrtve. Kad ona može, ja ću da se odbranim tri puta jače. Ona je totalno loš čovek, da je valjala, porasla bi. Ulizuje se svakome zbog kadra i garderobe, mislim sve najgore o njoj i zato i nju nominujem - rekla je Sara Marbelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam par osoba koje bih odmah izbacio, ali ću se odlučiti za Mariju Malivuk. Sa njom imam konflikt od podele budžeta, to je žena koje je najveće zlo i koja na najbrutalniji način vređa ljude. Ne mogu da slušam ništa od nje u emisiji, ima konflikt sa mojom devojkom i sa mnom. Služi se žena svim i svačime kako bi te isprovocirala - rekao je Terza.
Ja želim da nominujem Mionu, jer je rekla da se ja ložim na njenog dečka, jer je tu pokazala još jednom svoju samoživost. Nervira me ta arogancija, da me kao tu neko ponižava da je iznad mene, a to nije tako - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da nominujem Bojanu, ne sviđa mi se kao lik, smatram je ljigom i mnogo je negativna - rekao je Pablo.
Ja kada bih mogao da izaberem, izabrao bih Žanu. Nominovaću Mionu, izgleda mi kao upravnica logora - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Odabrani su na kraju izjednačili glasove za Mionu Jovanović i Mariju Malivuk.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.