AKTUELNO

Porodici Janjušević teško je pala smrt Mihaila, koji se ubio u 27. godini. Sahranjen je 27. decembra prošle godine, a danas mu, na lokalnom groblju "Dvorine", daju četrdesetodnevni pomen.

Marko Janjušević Janjuš, koji je ovim povodom nakratko izašao iz "Elite", sve vreme je plakao i tešio majku i brata Borisa, koji su kukali naglas. U jednom trenutku zagrlili su se Desanka, Janjuševa majka, njena rođena sestra i sin Boris, koji se jedva držao na nogama.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Što ti svadbu ne spremamo, lepoto moja? Mile, moja bebo, neka ti je laka crna zemlja! Moj nestašni osmehu, samo ću se toga sećati - kukale su naglas majka Desanka i tetka.

Podsetimo, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav 25. decembra 2023. godine. Prema prvim, tada nezvaničnim informacijama, sumnjalo se na samoubistvo, što je kasnije i potvrđeno - Mihailo je sebi oduzeo život vešanjem, u 27. godini. Nakon samo dva dana, 27. decembra, najmlađi od trojice braće Janjuševića sahranjen je u rodnom gradu u Prijepolju, a sahrani su prisustvovali porodica, prijatelji, sugrađani. Mihailo je, inače, bio zapažen na društvenim mrežama - bio je zaposlen u jednoj IT kompaniji, bavio se i modelingom, a bio je i zaljubljenik u teretanu. Na mrežama se spekulisalo da je Mihailo sebi oduzeo život zbog sajber nasilja koje je doživljavao na društvenim mrežama, međutim njegov brat Marko demantovao je ove navode, budući da nisu poznati jasni razlozi zbog kojih je digao ruku na sebe. Kako je Janjuš ispričao, njegov najmlađi brat nije ostavio oproštajno pismo, a poslednja poruka koju je poslao bila je upućena majci - emotikon srca.

Foto: INSTAGRAM.COM/JANNMIHA

Autor: pink.rs